EU-Verkiezingen – WTF

En daar zijn de verkiezingen weer! De mainstream media doen hun uiterste best om zoveel mogelijk aan te schuren bij de machthebbers, in de hoop dat hen dat naar een hoger level kan loodsen. In 2013 maakten de mensen van GeenStijl, een Nederlandse persboeman, twee reportages over de EU. Eén in Straatsburg en eentje in Brussel. Tom Staal, journalist van GS, ging op zoek naar de corruptie achter de gesloten deuren van het Europees Parlement, de royale vergoedingen en onkostenrekeningen, en de verontwaardiging bij de parlementairen over het feit dat ze betrapt werden op het parasiteren van het systeem.

Op 9 juni 2024 gaan ze weer in het rijtje staan voor jouw stem. Ze proberen jouw stem te winnen met een slimy smiley. Maar waarom is dat voor hen zo ontzettend belangrijk? We gaan met Tom Staal naar de twee heiligdommen van de Europese Unie en nemen een kijkje in de rioolputten van de “democratie”.

Tom Staal trekt rioolput EU open: Straatsburg (2013)
Tom Staal trekt rioolput EU open: Brussel

In België is er een nieuwe partij. Geen variant op bestaande partijen, een volledig nieuw concept. De partij heet BLANCO en de naam zegt het zelf. Ben je de repetitieve beloften beu, dan is BLANCO jouw partij. Op hun webside (https://www.blanco2024.be – Français-Nederlands) vind je alles wat je moet weten over de werking, de geldigheid, en vooral het nut ervan. In grote lijnen gaat het erom dat de BLANCO stem geen weggegooide stem is. Hieronder een video met meer informatie:

ÉÉN DOELSTELLING: Kunnen stemmen voor een niet-toegewezen zetel

Als je traditioneel gaat stemmen, weet dan aan wie je je stem weggeeft. Want weggeven is het woord. Je geeft geen mandaat aan degene op wie je stemt, je geeft je stem gewoon weg en de mandaten worden op een hoger niveau uitgedeeld door personen die niet verkozen zijn via een democratisch kiessysteem.

De eerste regel is simpel: geloof geen woord van wat ze vertellen. Het zijn verkopers die minder ethiek kennen dan een verkoper van tweedehandsauto’s. Ze liegen zich te barsten en sluiten ogen en oren als je uitleg vraagt over het verschil tussen hun beloften en de realiteit. Dan zijn ze opnieuw voor een paar jaar onbereikbaar. Tot nieuwe verkiezingen zich aandienen.

Het beste voorbeeld dat we kunnen aanhalen is de functie van EU-commissaris Ursula Von der Leyen. Ursula Gertrud Albrecht werd geboren op 8 oktober 1958 in Ixelles, België. In 1986 huwde zij met Heiko von der Leyen. Grootvader Joachim Adolf Otto Georg Diederich von der Leyen, was een Duitse advocaat en administratief ambtenaar die tijdens het nazitijdperk als districtsbestuurder in de bezette landen Tsjechoslowakije en Polen werkte. Hij was als districtskapitein van Galicië betrokken bij de organisatie van de Holocaust. Hij nam van 1915 tot 1918 deel aan de Eerste Wereldoorlog en van 1919 tot 1920 lid van een Freikorps. Op 1 februari 1940 trad hij toe tot de NSDAP. Von der Leyen was van 1926 tot 1933 lid van de Stahlhelm, een Vereniging van Frontsoldaten, en van 1926 tot 1933 was hij lid van de Jonge Duitse Orde. Zijn weduwe Huberta von der Leyen leidde het textielbedrijf, dat Friedrich Heinrich von der Leyen II in 1970 overnam. Joachim Adolf Otto Georg Diederich von der Leyen stierf in 1945 in Dresden.

Je kan dat verleden natuurlijk niet projecteren op Ursula von der Leyen, maar er is meer …
Heiko von der Leyen speelde een rol in de deal die Ursula von der Leyen maakte met Pfizer. Het klachtendossier tegen de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, en de CEO van Pfizer, Albert Bourla, onthult elementen die zorgwekkend zijn. Naast het belang van de hoeveelheid contracten voor de aankoop van anti-Covid-19-vaccins (meer dan 44 miljard euro), zijn de banden tussen Heiko von der Leyen, de echtgenoot van het hoofd van de Europese uitvoerende macht, en de farmaceutische groep Pfizer, verontrustend. Sinds 2020 is hij medisch directeur van het Amerikaanse biotechbedrijf Orgenesis, verbonden aan Pfizer om laatstgenoemde te helpen de messenger-mRNA-component van zijn anti-Covid-19-vaccin te ontwikkelen.

Meer details over het corruptieschandaal rond de vaccins: https://www.youtube.com/watch?v=O37Rp7Zm678 – (SMS secrets Pfizer : l’étau se resserre sur von der Leyen).

Ursula von der Leyen was onder Merkel, Duits oorlogsminister voor de CDU van 17 december 2013 tot 17 juli 2019 en werd toen president van de Europese Commissie (benoemd maar niet verkozen). Zij gedraagt zich als “The Queen of Europe” en spreekt zich uit in naam van Europa en van de Europese burgers voor onvoorwaardelijke steun aan Israël en Oekraïne. Niet iedereen is het daarmee eens. Haar propaganda voor Oekraïne gaat steevast gepaard met een tirade tegen Rusland en Poetin. Het lijkt wel of zij wraak wil nemen voor de nederlaag die de Sovjet-Unie toebracht aan de nazi’s in WO2. Het lijkt niet alleen zo, heel wat elementen wijzen ook in die richting. Oekraïne produceerde nazibewegingen op alle niveaus, groepen die meewerkten aan de holocaust. Als Duitse doet ze alles om Oekraïne in de NATO te krijgen en het land te integreren in de EU. Het is geen geheim dat de NATO vanaf zijn oprichting in 1949 vooral bevolkt was met ex-nazi’s. (zie https://cannaclopedianieuws.com/index.php/2022/07/13/nato-de-gevaarlijkste-militaire-alliantie-ter-wereld/- Original English: https://chrishedges.substack.com/p/nato-the-most-dangerous-military?utm_source=substack&utm_medium=email). Haar bezorgdheid voor Israël is gekenmerkt door haar pro-zionisme en haar kolonialistische machtswellust. Zie ook: https://blogs.mediapart.fr/michele-rivasi/blog/170323/affaire-heiko-von-der-leyen-la-commission-europeenne-nie-les-conflits-d-interets.

Een ander heikel punt is haar admiratie voor Klaus Schwab, oprichter van het WEF (World Economic Forum), wiens vader Eugene Schwab werkte aan een nucleair wapen voor nazi-Duitsland. Klaus volgde het voorbeeld van zijn vader en werkte mee aan een nucleaire bom voor Zuid-Afrika, dat toen een Apartheidsregime was zoals Israël dat vandaag is.

Ik weet niet hoe jij erover denkt maar voor mij zijn dat al veel bruggen te ver. Ik begrijp wel dat koloniaal Europa, Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, België, Portugal, … haar steunen. Die landen hebben alle een zwaar koloniaal verleden en zijn niet in een positie om de kolonisering van Palestina te bekritiseren. Er komt uit Europa zelfs geen kritiek op het feit dat Israël de veroordelingen door het ICC en het ICJ compleet negeren en dagelijks opnieuw de Palestijnse vluchtelingenkampen bombarderen, hun toegang tot water, elektriciteit, voedsel, blokkeren.

Je zou zeggen, de holocaust-slachtoffers gaan toch niet doen aan anderen wat ze zelf ondervonden hebben? Juist, maar dan moet je rekening houden met het feit dat Israël een zionistenstaat is, geen Joodse staat. Joden en Palestijnen leefden samen in Palestina (Semieten) tot het (wilde) Westen een buffer nodig had om de Arabische eenheid te verhinderen. Palestina was een Brits mandaatgebied en de Britten werden geacht verantwoordelijk te zijn voor de bescherming van het land en zijn burgers. Over de geschiedenis van Palestina vind je informatie op https://cannaclopedianieuws.com/index.php/2023/11/14/historiek-van-de-palestijnse-kwestie/.
Er is een Franse versie en een Engelse versie beschikbaar.

Palestina was multicultureel tot David Grün, een Poolse Rus, een Israëlische staat wilde oprichten. Grün wijzigde zijn naam in Ben-Gurion, dat klonk beter in het midden oosten. Dat veranderen van naam werd traditie bij de Israëlische premiers. Golda Mabovitch uit Oekraïne werd Golda Meir. Icchak Jaziernicki, ook een Poolse Rus, werd Yitzhak Shamir. Szymon Perski, een Poolse Rus, werd Shimon Peres. Ariel Scheinerman, een Rus, werd Ariel Sharon, en Benjamin Mileikowsky, nog een Poolse Rus, veranderde zijn naam in Benjamin Netanyahu. Alle zijn afkomstig uit Oost-Europa en niet uit Palestina. Meer over Palestina en de Israëlische bezetting volgt later.

Terug naar de verkiezingen. Wie de politieke situatie een beetje volgt heeft zeker gehoord van de EU-corruptie rond Qatar. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de VRT die hierover een dossier aanlegden: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/12/12/samenvatting-europees-parlement/.

Over de greedy europarlementariërs heeft ook Marc Botenga een woordje te zeggen: https://www.youtube.com/watch?v=mJqUSgBnHCo (Français/Nederlands/subtitles English)

Marc Botenga over de superlonen van EU-politici: https://www.youtube.com/watch?v=0UQZSUHp03A (Français)

Qatargate: How the key players are connected | POLITICO – https://www.youtube.com/watch?v=jZRg5y6AQR0 (English)

Von der Leyen werd op X (Twitter) vergeleken met Adolf Hitler: https://x.com/i/status/1766088699467419808

“Fuck You EU” Song (from Last Week Tonight with John Oliver)
Garbage in, garbage out
You have no choice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *