Stop the wars

Your government profits, you die. Unless you stop them.

NO TO NATO, NO TO WAR
London Feb 25

Het is mijn overtuiging dat het doden, onder het mom van de oorlog,
niets anders is dan moord (Albert Einstein).

I know not with what weapons World War III will be fought,
but World War IV will be fought with sticks and stones (Albert Einstein).

If we don’t end war, war will end us (H.G. Wells).

Woede tegen de oorlogsmachine
Uittreksel video

Nick Braha – Leider van de “Third Party” in de VS, organisator van Stop the War Machine: “Op het moment dat we zeiden dat we moesten mobiliseren en bewustzijn hierover creëren, was de oorlog al een feit. Het werd steeds duidelijker dat het in feite geen proxy-oorlog is, maar een directe oorlog tussen de VS en Rusland. Dat is wat de Oekraïense minister van Defensie nu ook heeft gezegd. Ze voeren oorlog namens de NATO. De logistiek, de wapens, de doelwitten, de strategie, alles komt van de NATO en dat wordt ook gezegd door de Russische minister van Defensie. Je hebt de Duitse minister van Buitenlandse Zaken die zegt dat ze in oorlog zijn met Rusland. Zij spreekt niet alleen namens Duitsland maar ook namens heel Europa als ze die opmerking maakt. Die escalatie, en het feit dat er nu natuurlijk rode lijnen worden overschreden (rode lijnen die aanvankelijk ook werden getrokken voor de regering-Biden, de meest oorlogszuchtige facties van de Amerikaanse regering, de agressor in dit conflict). Het feit dat ze nog maar een paar maanden geleden zeiden tanks te sturen, werd gereageerd dat je gek was want dat zou een derde wereldoorlog ontketenen en toch zijn we hier met tanks die vanuit de VS worden ingezet door een groot aantal Europese landen. Het meest absurde en ironische is dat ze worden ingezet vanuit Duitsland.

Wie had gedacht dat we weer Duitse tanks zouden zien om tegen Rusland te vechten? Ik denk dat de mensen niet begrijpen dat 27 miljoen Sovjet-Russen stierven bij het verslaan van het eerste nazi-regime in Europa. Het idee dat Rusland gewoon de oprichting van een ander regime zou tolereren met een trans-Atlantische militaire alliantie van 30 landen, een alliantie die meer dan honderd miljard dollar aan wapens en militaire hulp levert? Dat het de toetreding van Oekraïne tot de NATO zou tolereren en de plaatsing van nucleaire raketten? Kruisraketten die Russische steden, waaronder Moskou, in slechts drie vier vijf minuten zouden kunnen treffen? Dat is absurd.
Mensen moeten begrijpen dat Rusland verschillende keren vanuit het westen werd binnengevallen en dat die invasieweg door Oekraïne loopt, dat zit diep in de herinnering van de Russen. Denk maar aan de eerste wereldoorlog, de tweede wereldoorlog, de verwoestingen in de jaren 90 … De Russische binnenlandse economie viel terug tot de helft tijdens de Jeltsin-regering, een regering die feitelijk door de VS was geïnstalleerd. Dat leverde Poetin een voorkeursscore van 70-80 procent op tijdens het voeren van deze oorlog en daarom noemt hij het existentieel. En het is niet alleen Poetin, het is heel Rusland, inbegrepen het Kremlin, dat het hiermee eens is. Geen enkel westers land, de VS, het VK, geen enkel land in West-Europa zou honderdduizenden mensen kunnen oproepen om een oorlog te voeren zonder een revolutie onder ogen te zien. En toch zie je dat de leiders in Rusland daartoe in staat zijn omdat ze correct hebben ingeschat dat het Russische volk weet dat een existentiële oorlog is. Een oorlog die wordt gevoerd door de VS, het VK en de hele NATO, tegen hen, met het expliciete doel om Rusland te balkaniseren, het op te delen in meerdere verschillende landen en hun leiders af te zetten.

Als dat in de Verenigde Staten zou gebeuren, zou er morgen een nucleaire oorlog zijn.”

Tot zover Nick Braha.

Ik wil hieraan toevoegen dat het Amerikaans regime meer dan één doel heeft met deze oorlog. Ze weten dat dit de vernietiging inhoudt van de Europese economie, het verzekert een voortdurende oorlog tegen Rusland, idem tegen China, en daarna de rest, tot glorie van de wapenindustrie, die daarmee genoeg smeergeld kan uitdelen om zowel in de VS als in de EU, stemmen te kopen voor meer oorlog. “Europa” speelt dit vuile spel mee, het Europese volk niet. Voor de VS is het een ver-van-mijn-bed-show. De pers houdt de bek. Voor het Europese volk is het ‘game over’. In geval de situatie verder uit de hand loopt – zoals de VS willen – dan zullen … lees verder https://cannaclopedianieuws.com/index.php/2022/04/17/van-de-pot-gerukt/

Het ziet er dan ook niet best uit voor wie in Evere woont, of in Antwerpen, of in Zeebrugge, of in Florennes, of in Kleine Brogel, of in Rotterdam, … doelwitten zat voor sociopaten.

Keny Arkana – “on a dit NON à la guerre
Us & Them – Roger Waters

One thought on “Stop the wars

  1. The destruction of the US will not come from the outside. The lack of infrastructure will do the job. East Palestine Ohio is a very nice example. Don’t count on the sold out corporate media to inform you about what’s happening.
    “We lie, we steel, we cheat” … and we kill. Remember?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *