Een vlieg in de soep

Duizend ballonnen en kannonnen, Nato’s en Nazi’s, bulldogs en poedels, oliefolie, Palestine here, Palestine there, Palestine everywhere.

De regeringsmedia vinden geen nieuws meer en zien nu overal ufo’s en ballonnen. En zelfs daarover kunnen ze geen zinnig woord vertellen. Al iets gelezen over de ontploffing van de treinwagons, beladen met chemische producten?

Op 3 februari ging een goederentrein uit de rails in East-Palestine (Ohio) en veroorzaakte een enorme brand. Honderden mensen die in de buurt van de locatie woonden werden geëvacueerd.

Om een dodelijke explosie te voorkomen, werd giftig vinylchloridegas afgeblazen en verbrand, waardoor dagenlang een zwarte rookpluim boven de stad vrijkwam. Een vijftigtal wagons met andere zorgwekkende chemicaliën zoals fosgeen en waterstofchloride, stoffen die vrijkomen wanneer vinylchloride afbreekt, butylacrylaat, ethyleenglycolmonobutyletheracetaat, en 2-ethylhexylacrylaat. Er is ook sprake van mosterdgas. Al deze chemicaliën kunnen veranderen wanneer ze afbreken of reageren met andere stoffen in de omgeving, waardoor potentiële gifstoffen ontstaan. Op 8 februari kregen de bewoners de toestemming om naar hun huizen terug te keren nadat luchtmonitoring in Oost-Palestina geen verhoogde zorgwekkende chemicaliën had gedetecteerd. En zoals overal waar gifstoffen vrijkomen, ziet de overheid geen gevaar voor de bevolking. En Biden? Die is op bezoek bij cokezensky in cokraïne.

Beware of the balloons !!!
Song for Biden – English: https://youtu.be/hiwgOWo7mDc (99 Red Balloons)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *