Kanonnenvlees uit het Noorden

Scandinavië sluit aan bij de NATO, niet dat ze zich nu veiliger voelen maar omdat de politieke leiders dat zo beslist hebben tot eer en glorie van de wapenindustrie die altijd op zoek is naar nieuw afzetgebied. De economie moet groeien, weetjewel. En er ontstaan stilaan tekorten aan kanonnenvlees voor het stimuleren van de oorlogseconomie, de meest rendabele bezigheid voor het suïcidaire mensenras dat zich graag laat verdelen in groepjes en kastjes: de superieuren en de ondergeschikten, de gatlikkers en de weerstanders.

Waar zal Stoltenberg naartoe gaan als zijn mandaat bij de NATO deze zomer verstrijkt? Een gokje: de wapenindustrie. En wie wordt de nieuwe onverkozen uitverkorene om de moordmachine te leiden? Een gokje: Ursula von der Schwab. Het WEF van Klaus heeft een leger nodig en wie is dan beter geschikt om de NATO te leiden dan een ex-oorlogsminister uit Duitsland?

Ja, we moeten natuurlijk allemaal schrik hebben van die stoute Russen, van dictator Poetin, de grote beer. Niet van de Verenigde Staten, wij hebben immers geen olie, geen grondstoffen voor de oorlogsindustrie. Rusland, Irak, Iran, Palestina, Syrië, Libië, Soedan, Venezuela, … die hebben dat wel, en dus worden hun leiders afgeschilderd als dictators. Die landen willen de oliewinsten (in dollars) niet overdragen aan de Amerikaanse oorlogsmachine, het stuiptrekkende imperium.

We leren niets uit de geschiedenis. Het Romeinse imperium had hetzelfde probleem: hun oorlogsindustrie slorpte alles op. De infrastructuur brokkelde af en net als de VS vonden de Romeinse keizers (niet de kiezers) de oplossing: steek de boel in de fik zoals Nero dat deed met Rome, het centrum van het keizerrijk. Joe Biden, te dement om te helpen donderen, laat die taak over aan de NATO, een oorlogsmachine die ontstaan is uit het Naziregime. Het gerinkel van de IJzeren Kruisen en Nazi-medailles klinkt oorverdovend luid in Evere.

Biden vindt zichzelf best in staat om nog voort te doen als marionet van de wapenindustrie. Hij heeft alle besef verloren van wat rondom hem gebeurt en vindt het allemaal okee en supercool. Ondertussen pendelen de oorlogsgeleerden af en aan tussen het Pentagon en de Kaaimaneilanden. De mensen worden zoet gehouden met lege woorden als ‘democratie’ en ‘vrijheid’ en sluiten de ogen voor de corruptie en de miserie die eigen is aan de actuele politiek en de medeplichtige corrupte media. Journalisten die de taal van de oorlogscriminelen niet spreken, belanden in de vergeetputten van het fascisme. De onafhankelijke pers wordt gemuilkorfd en de vrije meningsuiting wordt gelijkgesteld aan ‘terrorisme’. Maar we gaan erop vooruit, we kunnen alles met één drukknop vernietigen. De mensen zijn superieure wezens, zelfs als ze onder één steen samenwonen met kakkerlakken.

Vikings – VALHALLA calling
Siegfried Funeral Music – Götterdämmerung – Solti – VPO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *