The UN is a fraud

Sinds acht jaar bezetten de Verenigde Staten dat deel van Syrië waar de olievelden zich bevinden. Zij stelen de olie en voeren hem af naar door hun gekozen bestemmingen. De gezamenlijke leugens van de Verenigde Naties en de Verenigde Staten maken die wantoestanden mogelijk. Het is tijd om die praktijken te beschrijven voor wat ze zijn. “De enige troepen die nog in Syrië zijn, stelen de olie”, zegt Trump. De beelden en de jarenlange onderdrukking van de Syrische bevolking bewijzen dat de UN liegt en dat … jaja, Trump ook al eens de waarheid spreekt. Maar als je beleid gebaseerd is op leugens, heb je problemen met de waarheid. En zoals al in eerdere publicaties opgemerkt: er is geen oorlog zonder dat er een leugen aan voorafgaat. Het “Westen” is een coalitie van oplichters, dieven en bedriegers. “Ja, we zijn in Syrië om Al-Qaeda te bestrijden.” Wat een farce. Al-Qaeda wordt bewapend door het Wilde Westen,

Afgestreken gezichten, de bek vol leugens.

Wat is in Syrië gebeurd?

Bashir Al Assad – ook geen brave jongen – wordt beschuldigd van het gebruik van chemische wapens. Al of niet terecht. Weet je nog, die vrouwelijke reporter van MSNBC (de perspoedels van Biden) ruikt aan een rugzak waarvan beweerd werd dat op dat terrein chemische wapens gebruikt werden. Ja natuurlijk, als je vermoedt dat de omgeving vergiftigd werd, dan ga je als journalist effe ruiken aan een zak die op de grond gevonden wordt om te concluderen dat er chemische wapens gebruikt zijn. “Yes, there definitely is something”. Het ruikt hier naar onzin en naar petroleum.

Als de waarheid uiteindelijk aan het licht komt, zijn de leugenaars al met hun buit verdwenen. Moeten we weer 75 jaar wachten vooraleer het dossier toegankelijk wordt. Waarom vertelt de UN nu deze leugens? Hebben ze stront in hun ogen of zijn ze door en door corrupt? Ik gok op dat laatste.

Screenshot “UN lies about US military occupation of Syria, reporter calls out Ukraine hypocrisy” –
Geopolitical Report 29 maart 2023
North Stream Pipeline – wie wil een onderzoek naar de sabotage? Wie niet? Kijk hier hoe dat in zijn werk gaat in de UN
Lybië, Oekraïne, Syrië, enz… slachtoffers van de Verenigde Naties (Lees: Verenigde Nazi’s)
Gesteund door een lachend en applaudiserend publiek – How stupid can you be?

Wil je op de hoogte blijven van wat in Syrië gebeurt, volg dan de informatie die Richard Medhurst levert op https://rokfin.com/richardmedhurst.

Wordt vervolgd (het artikel, niet de misdadigers).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *