Enjoy your wars, America!

Terwijl de Belgische media al een week blijven lullen over gepensioneerde weermannen, over hollywoodsterren en overbetaalde voetballers, maken de nazi’s van de Nato hun clusterbommen en hun radioactieve tankmunitie klaar. Niet verwonderlijk dat hun lezers afdruipen en nieuws vinden op onafhankelijke nieuwswebsites. Vier bejaarde republikeinse miljonairs/miljardairs willen clusterbommen in Oekraïne: Michael McCaul – rep Texas (61 jaar) – chairman of the House Foreign Affairs Committee, Mike Rogers – rep Alabama (65 jaar) – chairman of the House Armed Services Committee, Roger Wicker – rep Mississippi (72 jaar) – top Republican on the Senate Armed Services Committee, en James Elroy Risch – rep Idaho (80 jaar) – top Republican on the Senate Foreign Relations Committee. Dementie is blijkbaar aanstekelijk in het Witte Huis. In America worden die personen gewoon “pieces of shit” genoemd en dat zijn ze ook.

Een clusterbom is een door een vliegtuig afgeworpen bom, een granaat of een raket die tot ongeveer 200 kleine bommetjes uitstrooit. Een deel ervan ontploft niet, ze worden later gevonden door spelende kinderen – de moordtuigen zien eruit als speelgoed – en de gevolgen zijn gekend.

Clusterbommen: bijna overal verboden. Bijna …

Er is een internationaal verdrag dat het gebruik van clusterbommen verbiedt maar onder andere Oekraïne, Rusland, Turkije en de Verenigde staten hebben het verdrag niet ondertekend. Dus “wettelijk” gezien “mogen” zij die moordwapens gebruiken tegen de bevolking.

De Amerikaanse wet verbiedt de export van bepaalde clusterbommen. Er worden ook garanties geëist (for what it’s worth) dat de moordtuigen niet gebruikt worden tegen burgers. Het verzoek van Oekraïne om de bommen te leveren werd door de VS herhaaldelijk afgewezen. Maar geen nood, Turkije komt de VS te hulp. Zij leverden vanaf november vorig jaar de verboden bommen. Turkije is één van de Nato-landen die het verbod niet ondertekenden.

Munitie met verarmd uranium (Foto intro: Search “depleted uranium iraq birth defects”). Als de foto’s shokkeren, laat het dan maar weten aan de politici, uw verkozenen.

Het gebruikte materiaal is in feite nucleair industrieel afval. Om zich van dat afval te ontdoen heeft de VS daar het volgende op gevonden: zij verwerken dat afval in munitie en verkopen die munitie aan oorlogvoerende partijen (eender welke partij) om gepantserde voertuigen te doorboren. Afvalverwerking is duur en via de hierboven beschreven weg, brengt het nucleair afval nog tonnen geld op. Afval wordt omgetoverd tot grondstof. De gevolgen van het gebruik zijn gekend, ze zijn desastreus voor de bevolking, voor kinderen, voor de generaties daarna, en toch blijven de oorlogscriminelen opteren voor die keuze. De projectielen veroorzaken geboorteafwijkingen, kanker, en een ravage voor het leefmilieu. Dus wie zijn die oorlogsgeleerden die ondanks hun ervaring in Irak, in voormalig Joegoslavië, blijven recidiveren. België was de eerste die het verbod ondertekende op gebruik, opslag, aanschaf, verkoop, toevoer en transport van uraniumwapens. Maar of het hoofdkwartier van de Nato (nazi-staat in de staat) dat verbod respecteert is een andere vraag. In een democratie zou het gemakkelijk moeten zijn om via een referendum over dergelijke zaken te beslissen maar “democratie” is een dekmantel voor fascisme geworden.

Dat Groot-Brittannië munitie zou leveren met verarmd uranium werd eerst in alle talen ontkend door zowel de VS als de UK. Zij noemden het Russische propaganda. Maar op maandag 20 maart gaf de UK echter toe de munitie aan Oekraïne te hebben geleverd. Baroness Annabel Goldie, een omhooggevallen Engelse misfit deed haar orale best om de levering te verantwoorden. Als kampioen gatlikker van de VS is het niet moeilijk om te weten wie feitelijk de munitie levert. Maar de VS mag dat nog niet openlijk doen want het is officieel niet de VS die in oorlog is met Rusland (hahaha) maar Oekraïne. Ze zijn tegelijk te laf en te hypocriet om hun betrokkenheid toe te geven. Maar de rechtstreekse betrokkenheid van de VS zal niet uitblijven. Oekraïne heeft de oorlog tegen Rusland al lang verloren. De overheid in Kiev laat jongeren van 14 jaar van de straat plukken en ontvoeren om als kanonnenvlees aan de oorlogsgoden te voederen. De volwassenen zijn opgebruikt. De wapens die geleverd werden door de VS en de Nato verdwijnen in het zwarte gat van de eindeloze corruptie waarop Oekraïne gebouwd is. Een deel ervan werd verkocht aan Al-Qaeda en andere door de VS gesponsorde terreurgroepen.

Toen George Bush (de oude) door het Internationaal Hof van Den Haag beschuldigd werd van oorlogsmisdaden dreigde hij Den Haag te bombarderen als er stappen gezet werden om hem te arresteren. Vandaar ook dat er nu om de vraag tot veroordeling en aanhouding van Poetin hartelijk gelachen wordt. De VS dringen niet aan want ze zouden hun eigen graf delven, gezien hun eindeloze reeks oorlogsmisdaden overal ter wereld.

Europa werkt mee aan die misdaden. Ze hebben de ballen niet om tegen de wensen van de Grote Leider in te gaan. “De aarde is van ons” en we doen ermee wat we willen. Fuck all the rest. “We will coup whoever we want. Deal with it.” (Tweet Elon Musk dd. 24 juli 2020). Of zoals oorlogsgeleerde Victoria Nuland het zegt: “Fuck Europe”.

Auf ‘m Friedhof – Nina Hagen
Apocalyptica – ‘Seemann’ feat. Nina Hagen (Official Video) (Rammstein Cover)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *