Some politicians are not corrupted by the MIC

Let me introduce you to Claire Daly.
She is an EU parliamentarian for Ireland and is against war in general. She gets opposition from arms dealers, war criminals, neo-colonizers and other bought out scum.

Photo: www.thejournal.ie

Together with her colleague Mick Wallace, she advocates diplomacy, a strategy that can be followed by people with peace wishes. Demented warlike seniors like Biden are not suited for that. US poodles are too scared of it, don’t ask me why. What are they hiding and why is Europe being blackmailed by criminals? Why are there war ministers everywhere who call themselves ‘ministers of defense’ but in fact get a kick out of attacks and war? Why are there no peace ministers? Ah yes, peace does not make money for the elite, only for the people who work and play soldier. Working people from here are played off against working people from other countries, fighting for the elite until the last one drops dead. We accept that because wars are always waged horizontally, left to right as the elite wants it to be. It’s time to think vertically and do a 90-degree turn. From the bottom to the top.

Claire Daly & Mick Wallace are people worth listening to. But the mainstream media won’t give them the opportunity to show it.

Zij is EU-parlementariër voor Ierland en is tegen oorlog in het algemeen. Zij krijgt wind tegen van wapenhandelaars, oorlogscriminelen, neo-kolonisten en ander uitgekocht gespuis.

Samen met haar collega Mick Wallace pleit zij voor diplomatie, een strategie die gevolgd kan worden door mensen met vredeswensen. Demente oorlogszuchtige bejaarden als Biden zijn daar niet geschikt voor. Poedels van de VS zijn er te bang voor, vraag me niet waarom. Wat hebben zij te verbergen en waarom laat Europa zich chanteren door criminelen? Waarom zijn er overal oorlogsministers die zich ‘minister van landsverdediging’ noemen maar in feite kicken op aanvallen en oorlog? Waarom zijn er geen vredesministers? Ah ja, vrede brengt geen geld op voor de elite, alleen maar voor de mensen die werken en soldaatje spelen. Werkende mensen van hier worden uitgespeeld tegen werkende mensen van andere landen. We aanvaarden dat omdat oorlogen altijd horizontaal gevoerd worden, van links naar rechts zoals de elite dat wil. Het is hoogtijd om verticaal te denken en een draai maken van 90 graden. Van onder naar boven.

Claire Daly & Mick Wallace zijn mensen die het waard zijn om naar te luisteren. Maar de mainstream media zullen hen niet de kans geven om het te laten zien.

1. Terwijl de meeste EU-parlementariërs zich verdringen om als eerste de zwarte bottines te likken van hun Amerikaanse meesters spreekt Claire Daly zich uit tegen die oorlogszucht. De mainstream media volgen gedwee en verklaren elke oppositie onbestaande.

2. Een Bulgaarse EU parlementariër vindt dat de NATO alles moet doen om Oekraïne te bewapenen en de Oekraïners (niet de elite maar de werkers) tot hun laatste snik moeten vechten tegen Rusland (niet tegen de elite maar tegen de werkers). Tot de laatste Oekraïner doodvalt. Als Claire Daly hem de waarheid onder de neus duwt, heeft de grootspreker maar één optie: met de staart tussen de benen druipt hij af omdat hij niet in staat is een zinnig antwoord te geven en enkel een domme lach kan produceren (én een hitlergroet).

3. Zij heeft een uitgesproken mening over het Israëlisch terrorisme tegen Palestina en laakt het gebrek aan initiatief van Europa om zich uit te spreken tegen die genocide.

4. Afrika heeft zich nooit kunnen lostrekken van kolonisatie. Het continent wordt in het Westen voorgesteld als een derdewereldland dat enkel door het Europees en Amerikaans imperialisme kan overleven. Neo-kolonisten willen dat zo houden want het Afrikaans continent is enorm rijk aan grondstoffen. Zonder de plundering daarvan kan het imperialisme niet overleven.

5. Frankrijk, de VS, Duitsland, China, Japan, Italië, Saoedi-Arabië, hebben allemaal militaire bases in de Hoorn van Afrika. Niet om Afrika te helpen maar om het leeg te plunderen in naam van de (onbestaande) democratie. De burgers hier en de burgers daar betalen voor de verrijking van Ali Baba en zijn veertig multinationals.

6. Terwijl Europa een grote mond opzet tegen de bende van Erdogan, die de grootste Amerikaanse militaire basis in Europa huisvest, blokkeert het de toegang van vluchtelingen die proberen te ontsnappen aan de oorlogen die in Afrika gecreëerd worden door de imperialistische goden. Dat de geloofwaardigheid van Europa daarmee aan een zijden draadje hangt, is niet meer dan logisch.

7. Idem voor de vluchtelingen uit andere landen die aan de grenzen ontvangen worden met waterkanonnen terwijl de mensen doodvriezen in de ongevoeligheid van de EU-leiders. Mensen die via Libië de vlucht nemen om te ontsnappen aan de slavenmarkten in hun gammele bootjes, worden beroofd en terug de zee ingedreven om hen te verhinderen dat ze voet aan de grond te zetten in Europa. De mainstream media werken daar gretig aan mee om hun adverteerders niet voor het hoofd te stoten.

8. De media die zich keren tegen het systeem van uitbuiting en oorlog worden gecensureerd zodat evenwichtige informatie en vrijheid van spreekrecht doodgeknepen worden. De gevolgen zijn zichtbaar in de escalatie van conflicten, in Europa, in Rusland, in Afrika.

9. De propaganda en agressie tegen landen in het verre Oosten, meer bepaald tegen China, geografisch allemaal ver verwijderd van de VS, brengen de oorlog dichterbij ons. Is dat wat Europa wil? Is dat de aanzet tot een derde wereldoorlog waarin we ons moeten verliezen tot de laatste Europese werkers/soldaten? Het militair industrieel complex en zijn parasitaire aandeelhouders (waaronder Europese banken en politici) wrijven zich in de handen als ze hun rekeningen op de Kaaimaneilanden, met grote getallen zien aandikken.

10. Het grootste slachtoffer is het klimaat. Militaire acties vergiftigen zowat alles. Het zijn de grootste vervuilers en zij worden op geen enkele manier aangepakt. Zij worden zelfs niet verplicht om hun emissies bekend te maken. Ondertussen worden de werkende mensen met hun kop in de stront geduwd terwijl de pers zijn leugenpropaganda ongestoord voortzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *