White House, home for demented elderly

Het Witte bejaarden Huis voor gedementeerden

Dit is geen Monty Python serie, geen John Cleese, maar een blik op de mentale toestand van de “leider van de vrije democratische wereld”, of wat daarvoor moet doorgaan. Bijna de helft van de Amerikanen vinden dat Joe Biden een mentaal probleem heeft. Is dat een gevaar? Ik denk het niet want uiteindelijk is het niet hij die politieke beslissingen neemt. Belangrijke beslissingen in de VS worden genomen door het Militair Industrieel Complex, Wall Street, Big Pharma en Big Tech. Die zijn samen goed voor miljarden dollars smeergeld waarmee alle politici worden afgekocht. Andere westerse landen volgen blind de gedachten van een mentaal gestoorde president. (Illustratie: https://www.amtamassage.org)

Is dat niet een beetje overdreven? Kijk zelf maar of dit nog normaal is:

Na zijn speech is hij volledig gedesorienteerd en zoekt de uitgang
Hij is weer vergeten waar hij is en wat hij daar doet …
Alle Amerikanen houden van mij … zegt de First Lady.
Ik weet niet wat ik zeg maar ik ben de president, dus luisteren de mensen naar mij.
Niets mis met mij, dit is normaal.
Zie je wel dat ik kan lezen?
Er jeukt iets in mijn hoofd …
Waar is mijn GPS?
Dat krijg je als anderen je teksten schrijven en je vertellen hoe je moet lezen.
Laat me straks weten wat ik gezegd heb.
Ik zal het stilletjes zeggen, dan hoort niet iedereen mijn nonsens.
Dit komt nooit meer goed.
Wacht maar tot ik opnieuw verkozen wordt, dan ga ik vanalles doen. Ik weet nog niet wat want ik heb de tekst nog niet gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *