Jimmy Dore, comedian

“Het maakt niet uit hoeveel Oekraïniers sterven, het zal zeker de moeite waard zijn als we Rusland zodanig kunnen verzwakken dat ze geen Oekraïniers meer kunnen doden” (Jimmy Dore)

Om te ontsnappen aan de boerenkrijg in zijn land, gaat Rutte naar het land van Zelensky om wapentuig te verkopen aan de Nazi’s. Jaja, de Nato-lidstaten hebben zo hun verplichtingen. Het snoepreisje zal natuurlijk uitgesmeerd worden in de mainstream media en dat is goed nieuws voor de regering: zij kunnen het landbouwprobleem toedekken met kanonnengelul. Terwijl de boeren in Nederland alle officiële gebouwen onder de stront spuiten is die mooie mijnheer op ‘werk’vakantie.

Over de boerenacties wordt weinig of niets vrijgegeven. Daarvoor moeten we naar de andere kant van de wereld. Jimmy Dore, comedian en nieuwsanalyst, windt er duidelijk geen doekjes om en laat ons weten hoe het met de voedselproducenten gesteld is. Een lach, een traan, en een lading shit.

No shit !!

Het is niet allemaal om te lachen, een beetje duiding kan geen kwaad, met veel shit en een beetje humor. Maar de reductie van stikstof valt enkel op de hoofden van de kleine boeren. De agro-industrie blijft buiten schot en neemt de ontstane tekorten (en de landbouwgronden – with a little help of their corrupt friends) wel over. Neem het van mij aan, de stront van de agro-industrie stinkt harder dan die van de kleine boer. En hun poen stinkt niet minder, vraag dat maar aan die corrupte politici.

Wil je weten hoe de agromaffia de kleine boeren vernietigt onder de leiding van onder anderen Bill Gates, luister naar wat Vandana Shiva hierover te vertellen heeft.
“Vandana Shiva: “THIS Is Bill Gates’s Farming Agenda”:

Geef aan de overheid wat de overheid verdient
George Carlin never dies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *