Free Palestine Now!

Mileikowski, alias Netanyahu, beschrijft de vijanden van de zionistische kolonisatie als “barbaren en terroristen”. De westerse pers, en dan vooral de Amerikaanse mainstream bubbel, speelt dat vuile spel maar al te graag mee. Staande ovaties in het Amerikaanse congres doen onvermijdelijk denken aan de ontvangst die Yaroslav Hunka kreeg in het Canada van Trudeau. Hunka is een 98-jaar-oude Oekraïense Canadees die diende in de SS, een vrijwilliger bij de Waffen-SS tijdens WO2.

Piers Morgan, onderdeel van de westerse arrogantie, probeerde Dr. Yasir Qadhi bij het begin van een interview met een idiote vraag de mond te snoeren. Dit is wat hij oogstte:

Morgan: “Veroordeelt u wat Hamas die dag deed?”

Dr. Yasir Qadhi: Veroordeelt u 7 oktober? Veroordeelt u die politieke organisatie? Veroordeelt u? Veroordeelt u alle moslims? Het is de hoogste tijd dat we het verhaal claimen en het gesprek verleggen. Laat u niet intimideren door dergelijke tactieken. Wees moedig, leer uw feiten kennen en ga terug in de tijd. Wil je dat ik veroordeel?

Ja, ik zal veroordelen. Ik zal beginnen met het veroordelen van het debacle van de Balfour-verklaring, waarmee dit allemaal begon (zie ook: https://cannaclopedianieuws.com/index.php/2023/11/14/historiek-van-de-palestijnse-kwestie/).

Plastische chirurgie op zijn best.

De Balfour-verklaring en de Sykes-Picot-overeenkomst (https://www.britannica.com/event/Sykes-Picot-Agreement):
Laten we beginnen met het veroordelen van de Eerste Wereldoorlog. Laten we beginnen met het veroordelen van Groot-Brittannië, dat een stuk land waar het niets mee te maken heeft, overhandigt aan een volk dat er niets mee te maken heeft. Wil je dat ik veroordeel? Laten we beginnen met het veroordelen van de eerste en de tweede Nakba, waarbij 1,5 miljoen mensen ontheemd raakten.

Wil je dat ik genocides en bloedbaden veroordeel? Laten we beginnen met het veroordelen van de bloedbaden die Israël tegen Palestina heeft aangericht, te beginnen met Deir Yassin in 1947, waar honderden lichamen de massagraven van Deir Yassin opvulden.

Wil je dat ik gijzelnemers veroordeel? Laten we beginnen met Israël te veroordelen voor het vasthouden in Israëlische gevangenissen van 15.000 Palestijnen, zonder proces en zonder enige eerlijke vertegenwoordiging. Laten we beginnen met dat te veroordelen. (Zie verder hoe de zionisten die gevangenen behandelen).

Wil je dat ik het doden van mensen veroordeel? Laten we beginnen met de tapijtbombardementen die Israël de afgelopen 25 jaar voortdurend uitvoert.

Broeders en zusters, genoeg is genoeg! Als we ons allemaal in stilte hullen, als we allemaal te bang zijn om de waarheid te spreken, komen ze ermee weg. Maar als ieder van ons zijn stem verheft, als ieder van ons de moed heeft om hen terug te dringen, dan zullen we een niveau van sociale geloofwaardigheid bereiken. We zullen de leugens terugdringen als te veel mensen de waarheid spreken.

Laten we dus naar de gebeurtenissen gaan waarvan u wilt dat wij ze veroordelen. Wil je dat we 7 oktober veroordelen? Zullen we beginnen met het veroordelen van de leugens die u hebt verteld over wat er die dag is gebeurd? Leugens die verspreid werden door CNN, BBC, The New York Times, elke krant. Zelfs onze president loog tegen ons recht in ons gezicht. Hij keek naar de camera en zei: “Ik zag foto’s van 40 onthoofde baby’s”

Biden: “Ik had nooit echt gedacht dat ik foto’s zou zien en bevestiging kreeg over terroristen die kinderen onthoofden”.

Pure leugens! Israëlische propaganda. Dit is mijn veroordeling. Hoe durf je tegen ons en de hele wereld te liegen? En vanwege die leugen werden mensen woedend en verloren duizenden mensen het leven. We weten allemaal dat het een leugen was. Zelfs de New York Times moest zich terugtrekken en het verhaal verwerpen.

Wil je dat ik veroordeel? Hoe zit het met de veroordeling van uw leugens over de massaverkrachtingen waarvan u zei dat ze plaatsvonden? Er is tot op vandaag geen enkele verkrachting bevestigd. Ik zal veroordelen! Omdat jullie degenen zijn die een verhaal hebben gecreëerd.

Jullie zijn degenen die ten onrechte een verhaal hebben geïnterpreteerd dat vervolgens werd gebruikt om te bombarderen, te doden, te verminken en te terroriseren. Jullie zijn degenen die een leugenverhaal hebben gecreëerd. De dag van 7 oktober kwam niet uit een vacuüm. Wil je dat ik veroordeel? Ik zal 75 jaar brute bezetting vóór 7 oktober veroordelen. Dat is wat ik veroordeel.

Genoeg is genoeg, broeders en zusters, genoeg is genoeg! Gaza heeft aan de wereld de hypocrisie getoond van degenen die beweren op te komen voor de mensenrechten en de vrijheid.

Gaza heeft de hypocrisie laten zien van degenen die zeiden: “Wij zijn de leiders van de wereld omdat we de beste zijn. Wij zijn de leiders van de wereld omdat we voor democratie zijn, we zijn voor mensenrechten, we zijn voor vrijheden.”

En wat een kleine groep mensen in Gaza heeft gedaan, is de wereld laten zien dat dit flagrante leugens waren, absolute leugens.

Het masker van bedrog is gevallen en de waarheid is blootgelegd. De mythe van de morele superioriteit van de westerse beschaving is verbrijzeld door de mensen in Gaza. De wereld verandert, het tij keert, het wordt een ander verhaal en er is geen weg terug!

Feit is dat, ook al ligt Gaza in puin, het Palestijnse volk op het mondiale slagveld heeft gewonnen.

In de voorbije 75 jaar kreeg de Palestijnse zaak nooit zoveel steun als nu. Nooit in 75 jaar stond de wereld zo solidair achter Palestina. Blijf standvastig, blijf volhardend, volhard in alles wat jullie doen. Verhef uw stem, geef een voorbeeld aan uw familie en vrienden en weet dat het een lange strijd zal worden. En misschien zien we de politieke overwinning niet onmiddellijk, maar ik zeg je klaar en duidelijk: we hebben de morele overwinning al behaald, het volk van Gaza heeft gewonnen!

Dr. Yasir Qadhi geeft Piers Morgan lik op stuk

Richard Medhurst heeft een vernietigend antwoord op de speech van Mileikowsky voor het Amerikaans congres:

“Dat was absoluut walgelijk. Elk woord dat uit de mond van die man kwam, was een leugen. Heb je gezien hoe hij zijn toespraak begon? Het is alsof hij binnenkomt met een heleboel bevelen.”

Hij zegt: Weet je, allereerst begon alles op 7 oktober. Wij zijn de slachtoffers. Israëliërs zijn altijd de slachtoffers. “Antizionisme is antisemitisme”. Als je zegt dat Israël burgers heeft gedood, als je zegt dat Israël burgers laat verhongeren … Dingen die je op video hebt gezien, met je eigen ogen hebt gezien … Dat is volgens oorlogscrimineel Netanyahy allemaal propaganda. “Wij doden geen burgers. We sturen sms’jes. We verspreiden flyers …” Kom op, geef ons meer bommen, geef ons meer bommen, zodat we de genocide sneller kunnen beëindigen.

En dan zegt hij: Help ons Iran te bestrijden, onze oorlogen zijn jullie oorlogen. Wij zijn de goeden, zij zijn de slechten.

Hij zegt: Dit is mijn visie voor Gaza. Dit is mijn visie voor het Midden-Oosten.
Ik wil meer land door demilitarisering, wat betekent Gaza controleren.
Ik wil dat je de Syrische Golanhoogten erkent als Israëlisch.
Ik wil meer normalisatie met Arabische verraders zoals Saoedi-Arabië.
Ik wil dat je militaire bases in het Midden-Oosten bouwt, zodat je Israël kunt verdedigen.
In principe, doe alles wat ik wil, ik bezit je.

Deze man is een gek en een leugenaar. Elk woord dat uit zijn mond kwam, was een leugen. Hij heeft het over baby’s op een zolder. Welke baby’s? Die baby’s bestaan ​​niet.

Er worden 20.000 kinderen vermist in Gaza. En dan zegt hij: Hoeveel burgerslachtoffers? Vrijwel geen, het laagste percentage burgerslachtoffers. Hij probeert ons te overtuigen dat 1+1 gelijk is aan 3.

Deze man is een gek. Hij zegt: Israëliërs zijn vluchtelingen in hun eigen land … Wat maakt dat dan Palestijnen? Jij [Benjamin Mileikowsky], jij komt uit Polen. Hoe kun je zoiets zeggen?

Ik heb sinds de regering-Bush niet meer zo’n kwaadaardigheid gezien. Dit gejuich voor oorlog, de staande ovaties, je kunt letterlijk het kwaad voelen in die kamer. Het lijkt wel een satanische bloedcultus. Deze mensen zijn letterlijk monsters, massamoordenaars. En dat vierden ze.

Weet je, ik ben blij dat hij die speech gaf. Wat een prachtige laatste spijker in de doodskist van zowel het Amerikaanse imperium als van de zionistische bezetting. Dit is zo schandalig dat zelfs Biden en Kamala Harris en Blinken niet kwamen opdagen. Omdat ze weten dat deze toespraak in de geschiedenisboeken terecht zal komen. Net als toen Hitler en zijn entourage werden gevierd op bijeenkomsten. Je denkt bij jezelf, wat is er in godsnaam mis met deze mensen? Weet je, toen Netanyahu [Mileikowsky] zei “Onze oorlogen zijn jullie oorlogen”, hij meende het echt en hij neemt de Amerikanen mee naar beneden. De hele wereld kijkt hier met grote afschuw naar.

Na Canada geeft ook de USA podium aan oorlogsmisdadigers.

Israëli vallen hun eigen militaire basis binnen om te protesteren tegen de arrestatie van IDF verkrachters.

De originele versie komt van een video die Richard Medhurst maakte over deze zaak. Het uploaden van de video op deze site wordt door YouTube geblokkeerd. Je kan hier proberen: https://rumble.com/v5916vx-israelis-invade-their-own-military-bases-to-protest-arrest-of-idf-rapists.html.

Israël arresteerde negen soldaten op beschuldiging van groepsverkrachting van een Palestijnse gevangene. Ze hadden hem zo erg toegetakeld dat het slachtoffer niet meer kon lopen en moest gehospitaliseerd worden wegens interne bloedingen. [De IDF criminelen penetreerden de anus van de gevangenen met stokken].

De reacties van de betrokken zionisten spreken boekdelen.

De ‘soldaten’ verzetten zich tegen hun arrestatie door zichzelf te barricaderen in het detentiecentrum en zichzelf te verdedigen met pepperspray, maar uiteindelijk werden ze toch gearresteerd. Iedereen die de Israëlische detentie van Palestijnen heeft bestudeerd, weet dat dit niet nieuw is en al lang voor 7 oktober 2023 gebeurt. Waarom arresteren ze deze verkrachters nu? Waarom dit slachtoffer?

Sommigen zeggen dat dit bedoeld was als een show voor het Internationaal Strafhof om te bewijzen dat Israël te vertrouwen was om zijn soldaten ter verantwoording te roepen. Dat is averechts uitgepakt, want demonstranten protesteren tegen de arrestaties. Die zionistische demonstranten zijn tegen… verantwoording voor verkrachting? Ze eisen straffeloosheid voor verkrachting? Netanyahu veroordeelde de factie die het detentiecentrum bestormde en riep op tot “onmiddellijke kalmering van de geesten.” De Israëlische minister van Nationale Veiligheid Itamar Ben Gvir veroordeelde de arrestatie van de soldaten als “schandelijk” en noemde hen de “holy soldiers”. Hij zei dat de boodschap aan de wereld zou moeten zijn: “De lichte behandeling van terroristen is voorbij. Soldaten moeten onze volledige steun krijgen.” Met andere woorden: gevangenen moeten verwachten dat ze verkracht worden tot het punt van ziekenhuisopname. Dat is tegen alle internationale wetten van mensenrechten. Wil iemand hem dat vertellen?

Vorige week werd bericht dat Israël geplaagd wordt door een ‘epidemie’ van “brain eating bacteria” – Zie je het verband?

Conclusie:

Het ICJ heeft geen autoriteit. Net als de Verenigde Naties hebben zij alle geloofwaardigheid verloren. De VS en de zionistenkolonie in Palestina leggen de veroordelingen naast zich neer. De oorlogscriminelen blijven vrij de wereld rondreizen om hun misdaden goed te praten. En dat wordt, gelukkig, steeds moeilijker naarmate die misdaden het daglicht zien.

Wil je meer weten over de misdaden van het zionisme? https://rokfin.com/stream/47357/Israel-Was-Involved-In-The-Rwandan-Genocide

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *